Agenda

AFGELAST: Noordspoor 2020

Datum: mrt 28, 2020 10:00:00
Details:

Het evenement is afgelast vanwege de maatregelen tegen verspreiding van COVID19. De organisatie zoekt naar een nieuwe datum.

In het Fries Congrescentrum Drachten (FCD) staat op 28 maart de goed verlichte evenementenhal van maar liefst 5500m2 ter beschikking voor deze eerste editie van NOORDSPOOR. Wij hebben goede ervaringen met deze ruime zaal opgedaan bij het organiseren onze jaarlijkse autominiaturenbeurs en modelbouwshow (foto).

Noordspoor is breed van opzet en biedt alles op modeltreinen gebied. Tientallen modelspoor-verenigingen, modelspoor bouwgroepen en individuele modelbouwers geven demo’s op banen of showen hun indrukwekkende diorama’s. De veelal modulebanen zijn van diverse schalen en van N-spoor tot en met spoor 1.

Dit alles in combinatie met een grote internationale verkoopbeurs waarbij in ieder geval vele honderden meters tafel gevuld zullen zijn. Alle deelnemers krijgen een plaats in dezelfde hal. De niet commerciële deelnemers worden met foto’s en info voorgesteld op de Facebookpagina Noordspoor.

Url: www.wbevenementen.eu
Plaats: Drachten
Locatie_adres: Oprijlaan 3
Locatie: Fries Congrescentrum

Onze modelspoorbaan bij uw evenement?

Klik hier

voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden