Agenda

Tweedaagse Modelspoorbeurs Groningen XL

Datum: okt 5, 2019 10:00:00 tot 16:00
Details:

De tweedaagse beurs van 5-6 oktober 2019 wordt gehouden in het moderne congrescentrum Hanze Plaza. Deze locatie heeft meerdere zalen waar diverse kanten van onze hobby getoond zullen worden. De grootste zaal (Hanze zaal) van 900 m2 staat vol met standhouders, de grootste tweedaagse modelspoorwinkel van Nederland.

Deze tweedaagse beurs is de grootste van Noord-Nederland en de grootste die Modelspoorclub Railrunners uit Groningen ooit heeft gehouden.


In de grote zaal staan standhouders met allerhande zaken  die we voor het uitoefenen van onze hobby nodig hebben:  modeltreinen in diverse schalen en materialen voor het bouwen van landschappen op uw baan. Ook kunt u hier handelaren vinden met boeken en documentatie over onze hobby en handelaren met elektronica en de nieuwste snufjes op het gebied van de besturing en digitalisering van uw baan

Entree: € 7,00. Kinderen tot 5 jaar gratis
Kinderen 5 t/m 12 jaar € 2,50


Hanze Plaza vindt u aan de achterzijde van Meubelboulevard Hoendiep. Gratis parkeren. Goed openbaar vervoer, vanaf Hoofdstation naar Meubelboulevard Hoendiep.

Kortom, genoeg redenen om op 5-6 oktober onze beurs te bezoeken.

 

Locatie: Hanze Plaza,
Locatie_adres: Protonstraat 16
Plaats: Groningen
Url: www.modelspoorbeursgroningen.nl

Onze modelspoorbaan bij uw evenement?

Klik hier

voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden